Vymyslete společnou zábavu pro vaše děti

Vymyslete společnou zábavu pro vaše děti

Přemýšlíte, jak zabavit vaše děti a jak strávit příjemné sobotní odpoledne, když nemůžete zrovna ven, protože venku prší? Do deště a bláta neradno chodit, ale když si na našem webovém portálu naplníte nákupní košík https://www.lepaso.cz/lepaso-cz/e-basket všemi proprietami, které následně použijete s vašimi dětmi při tvorbě dekorací, strávíte společně pěkný den a možná naleznete u svých ratolestí talent pro tuto činnost.

Určitě jim buďte příkladem a pomáhejte v drobných detailech, třeba přichycování a přilepování květin, motýlků či drobných perliček vezměte do rukou vy sami. Dětem svěřte třeba i třídění materiálu.

sušené květy

Zahrajte si s nimi na pohádkovou Popelku. Všechny propriety vysypejte na stůl, přichystejte dětem malé mističky, košíčky či nádobky a nechte je věci znovu roztřídit. Alespoň i tak uvidíte, jakou mají fantazii a jak budou skládat různé dekorační předměty k sobě.

Vy zatím můžete načrtnout předlohu, jak a co budete vytvářet a pak vám děti mohou – až práci dokončí a to bude jistě nějakou dobu trvat – také pomoci. Každému předložte čtvrtku, pastelky a navrhněte jim, ať zkusí nakreslit, co by si přály vyrobit z možností, které mají. Ostatně – vše potřebné jim před malou chvilkou prošlo ručičkama, když dekorační předměty třídily a měly možnost si je osahat a seznámit se s nimi.

vysypané květy

A co můžete na našem webu objevit a nakoupit? Především základem aranže je aranžovací hmota, na tu určitě nezapomeňte!

Na dubnové novinky jsme pro vás přichystali různobarevné květinky na kolíčku, srdíčka z proutí, malé větrníky na dřívku, které se budou dětem obzvlášť líbit, přízdoby ve tvaru zajíčků anebo pro aktuální roční období na jaro, které představují – motýlci, malinkaté domečky z překližky, ptáčci, kytičky v barvě natural či růžová perleť.

Naaranžovat květy můžete do krásných dřevěných stylových truhlíků anebo flower boxů ve tvaru srdce! Přidejte zápich z umělých větviček nebo květin všech typů a barev. Výhodou takového aranžování je, že vám květiny jen tak nezvadnou a můžete se z dekorace těšit ještě dlouhý čas například do doby, než nastane další roční období a s létem se s dětmi u pracovního stolu opět setkáte a budete společně tvořit letní aranžmá.